Tweedehands motor kopen in Antwerpen

Koop een tweedehands motor via Honda Mertens Antwerpen.

Wil u uw motor verkopen? Profiteer van ons platform. Mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier de tweedehandsmotoren in ons ander filiaal. Deze kunnen ook hier geleverd worden.

Honda X-ADV 750

– Bouwjaar: 2020

– Kilometerstand: 1581km

– Prijs: 10899 euro

– Opmerkingen: inclusief fabrieksgarantie

Honda Dax ST50 (12v)

– Bouwjaar: 1993

– Kilometerstand: 11097 km

– Prijs: 3250 euro

– Opmerkingen: 1 jaar garantie!

Interesse in één van deze tweedehands motoren?

Tweedehands motor kopen

Pas goed op bij het kopen van een tweedehands motor! Koop geen oud stuk schroot, maar koop een tweedehands motor van kwaliteit waar u nog jaren plezier van zal hebben. Aan de buitenkant van een tweedehands motorfiets ziet u niet direct de staat van de motor en de diverse motoronderdelen. U kunt daarom beter een tweedehands motor kopen bij een erkende dealer met een goede reputatie.

Honda Mertens Antwerpen is een erkende motor dealer in Antwerpen met een breed aanbod aan tweedehands motoren, maar ook aan nieuwe Honda motoren. Bovendien kunt u bij ons ook direct het onderhoud, laten uitvoeren. Alles onder één dak, want dat is handig en betrouwbaar.

Motor verkopen? Verkoop uw motor snel bij Honda Mertens

Wil u uw motor verkopen? Mail ons voor meer informatie en de mogelijkheden en profiteer van ons netwerk en onze klantenkring bij de verkoop van uw motor of scooter. Wij bieden u ons platform om uw motor te verkopen, maar wij adviseren u ook over een passende marktprijs voor uw tweedehands motor of scooter.